Salon Moodi

palvelut

Leikkaukset

Hyväkuntoiset hiukset ja hyvä leikkaus ovat kaikkien töiden pohja. Toimiva leikkaus helpottaa arkea, mutta myös kruunaa hiuksiin tehdyn värin.
Suurempia muutoksia varten voit varata ilmaisen konsultaationajan.

Väripaketit

Väripaketit ovat selkeästi suosituin kampaamopalvelumme. Meiltä saat monisävyvärit, balayage- ja raidoitustöiden yhteyteen leikkauksen hieman huokeampaan hintaan kuin jos ottaisit ne erillisinä palveluna.

Monisävyvärjäykset

Kiiltävät, valoa heijastavat hiukset. Suuremmat kontrastit. Kauniit liukuvärit. Pehmeät, luonnolliset värit. Upeilla Kevin Murphy- väreillä.

Kampaukset

Etsitkö kampaamoa, josta saa rentoja, boheemeja juhlakampauksiat? Tai näyttäviä lettikampauksia? Nämä trendikkäät kampaustyylit klassisten tyylien lisäksi saat meiltä.

Hiustenpidennykset

Olemme erikoistuneet hiustenpidennyksiin ja -tuuhennoksiin. Valikoimassamme tällä hetkellä suositut ja hellävaraiset Magot ja teipit.
Kysy lisää kampaajaltasi!

Lisäpalvelut

Kun haluat itsellesi ja hiuksillesi parasta. Suosittelemme jokaisen värityön yhteyteen Olaplex/ B3 - käsittelyä suojaamaan hiusta. Voit ottaa myös erillisen hoitokäsittelyn salonkihoitona, tai värjäyttää käyntisi yhteydessä ripset ja kulmat.

Kaipaavatko hiuksesi muodonmuutosta?