Salon Moodi

hiusten värjäykset

Color.me by Kevin.Murphy

 Liikkeessämme on käytössä upea värisarja, Color.Me by Kevin.Murphy. Tällä ammoniakittomalla hoitavalla värisarjalla pystymme värjäämään upeita, vivahteikkaita ja luonnollisia värejä,  sekä luomaan jokaiselle asiakkaalle täysin uniikin ja hänen tyyliinsä sopivan hiusvärin. 

Värit antavat kosteutta, elvyttävät hiuksia ja antavat hiuksille upean kiillon.

Nämä värit ovat ihana yhdistelmä uusinta teknologiaa ja helliä, luonnosta saatuja ainesosia.

Ja tiesitkö, että Color.Me- värisarjalla on Peta:n Cruelty Free – hyväksyntä?

Konsultaatio

Hyvä värjäyskokemus lähtee hyvästä alkukonsultaatiosta, johon kannattaa hieman nähdä vaivaa. Voit asiakkaana valmistautua väriaikaasi mm. etsimällä kuvia halutusta lopputuloksesta. Suuremmissa projekteissa, esim. tummasta vaaleaan, voit varata ilmaisen konsultaatioajan kampaamoon soittamalla.

Monisävy-/raidat

Tämä on yleisin ja varmin vaihtoehto, kun haluat vivahteikkuutta, kontrastieroja, suurempaa muutosta tms. kerralla. Aikaa on monisävypaketeissa varattu reilusti, joten jos et ole varatessa täysin varma mitä haluat, valitse monisävy.

Väripaketit

Valitse tämä vaihtoehto, kun haluat värjäyksen lisäksi leikkauksen samalla käyntikerralla. Valittavanasi on kahdenlaista pakettia, joista erittelyt löydät hinnastosta.

Vaalennukset

Voit valita tyven vaalennuksen (max 5cm, sisältää sävytyksen) ajanvaruksesta. Muut suuremmat vaalennustyöt lasketaan tuntiperusteisesti ja toivommekin, että varaat esim. kokovaalennusta varten ajan ensin ilmaiseen konsultaatioon.

Glossing- kiiltokäsittelyt

Onko hiustesi pituudessa sävy jo hieman mattainen, kaipaisit vain pientä freesausta tai tyviraitojen lisäksi sävytyksen myös latvoihin. Tässä nopea, edullinen ja hiustenkuntoa säästävä vaihtoehto. Löydät tämän vaihtoehdon ajanvarauksen lisäpalveluista. Yksi suosituimmista palveluistamme!

Balayage

Vapaan käden tekniikalla tehtävä vaalennuskäsittely. Luonnollinen, liukuva ja niin trendikäs. Olemme tehneet hinnoittelun mahdollisimman selkeäksi: Balayagea halutessasi voit valita monisävypaketeista haluamasi vaihtoehdon.

oranssiin vivahtava tukka
vaalennetut hiukset

Värjäyksen lopputulokseen vaikuttavia tekijöitä on monia. Alla olemme listanneet ne yleisimmät asiat, jotka otamme huomioon ennen värjäyksen aloittamista.

-Hiusten tämän hetkinen kunto

-Entiset väri- ja/tai vaalennuskäsittelyt

-Tämänhetkinen hiustenväri/ nykytilanne

-Hiustenlaatu (luonnonkihara, lasimainen, hento yms)

-Hiustenhoitotottumukset kotona

-Sitoutuminen halutun hiusvärin ylläpitoon

-Metalli-/muotoilutuotekertymät ym.

-Haluttu lopputulos 

Lähtökohtaisesti haluamme aina, että asiakas saa toivomansa hiusvärin liikkeestämme. Emme kuitenkaan missään nimessä halua pilata hiustesi kuntoa, luvata tähtiä taivaalta.. tai luvata ja tuottaa pettymystä. Tästä syystä pyrimme konsultoimaan alussa mahdollisimman tarkasti aiemman hiustesi historian, jotta pystymme kertomaan onko haluttu lopputulos mahdollista ja onnistuuko se kertakäynnillä. Tai jos ei ole, mistä syystä. Kyseessä ovat kemialliset aineet, jotka tekevät lopullisia vaurioita hiustesi rakenteeseen ja haluamme tehdä kaiken mahdollisimman hellävaraisesti, hiuksiasi ja sinua kunnioittaen.

hiusten värjäykset