KEVIN.MURPHY

kampaamo oulussa

kevin murphy tuotteita
Kevin murphy tuotteita
kevin_murphy_tuotteita

KEVIN.MURPHY ideologiaa

KEVIN.MURPHY -tuotesarja on ainutlaatuinen kampaamoissa käytettävä kokonaisuus, joka sai alkunsa Kevinin työssään havaitsemasta puutteesta hiustuotteiden suorituskyvyssä. Tyytymättömänä saatavilla oleviin tuotteisiin Kevin päätti luoda koostumukseltaan painottomia tuotteita, jotka antavat latistamatonta ja pitkäkestoista pitoa vaativien kampausten luomiseen. Hän oivalsi, että hiustuotteista saataisiin toivotunlaisia painottomia, mutta suorituskykyisiä tuotteita käyttämällä niissä ihonhoitoteknologiassa käytettyjä raaka-aineita. 

Tuotesarjassa on upeasti yhdistetty ihonhoitoteknologian raaka- aineita hiustuotteisiin ja saatu aikaan pitkäkestoisia ja painottomia tuotteita. Samalla tuotteet ovat erittäin hoitavia mm. Niiden sisältämien eteeristen öljyjen ansiosta, kuitenkaan latistamatta hiusta. Tuotteissa käytetään uusiutuvia luonnon raaka- aineita, jotka on kaikki tuotettu kestävän kehityksen ideologian mukaan. Lisäksi, kaikki tuotteet ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia! 

Kysy lisää kampaajaltasi!

KEVIN.MURPHYn tuotteita ei myöskään testata eläimillä ja kaikki pakkaukset ovat kierrätysmuovista tehtyjä, kierrätettäviä tai luonnossa hajovia pakkauksia. 

KEVIN.MURPHY on ensimmäinen kauneusalan yritys, jonka pakkaukset valmistetaan jatkossa 100% meristä kerätystä kierrätysmuovista. Tunnistat pakkaukset O.W.P- pakkausmerkinnästä.

hiustenhoitotuote
kampaamo tarvikkeita

MOODI <3 KEVIN.MURPHY