Salon Moodi

Hiustenleikkaukset

Kun haluat tyyliisi ja persoonaasi sopivan hiustenleikkauksen.

Hyvä hiustenleikkaus helpottaa arkea ja luo kehykset kasvoille ja mikä tärkeintä, kruunaa päivittäisen lookin. Hyvin ja malliin leikatut hiukset on helpompi muotoilla ja laittaa. Suunnittelemme leikkauksen aina asiakkaan tyyliin, kasvojenpiirteisiin ja hiuslaatuun sopivaksi. Meidän on myös tärkeää kuulla hiustenlaittotottumuksistasi, se helpottaa mallin suunnittelua juuri sinulle sopivaksi.

 

hiusten_leikkaus_oulu
hiusmalli

Voit myös varata ajan vain otsahiusten siistimiseen. Kampaamoleikkausten lisäksi teemme myös parturitöitä ja lasten hiustenleikkauksia.

Parturitöissä voit varata ajanhiustenleikkaukseen tai koneajoon. Hiustenleikkauksen valitset kun hiukset pitää leikata malliin ja/tai edellisestä kerrasta on vierähtänyt pidempi aika. Koneajon voit valita, jos hiuksesi leikataan kauttaaltaan koneella tai haluat hiuksia siistittävän vain niskasta/ korvallisilta. Siisti ja skarppi leikkaus luo hyvän vaikutelman. Lyhyttä mallia suosittelemme leikattavan noin 3-4 viikon välein.

 

Lasten hiustenleikkaus on tarkoitettu alle 7 - vuotiaille.

Teemme parhaamme mukaan pikkuasiakkaiden käynnistä mukavan ja kivan kokemuksen. Kuuntelemme vanhempien ja lasten toiveet. Suosittelemme sopivaa mallia, joka sopii lapsen hiuslaatuun.

Käy instagramissa katsomassa tekemiämme hiuksia