Salon Moodi

kampaukset

Haluaisitko olla stressaamatta hiustenlaittoa ennen juhlia, ja nauttia samalla kun joku laittaa hiuksiasi?

Valikoimastamme löydät pikakampauksen , sekä juhlakampauksen.

 

Pikakampauksen voit valita kun haluat esim. lettikampauksen, kiharat, suoristuksen tai vaikka pesun ja föönauksen. Pikakampaukseen käytettävä aika on 30 minuuttia, joten tulethan ajoissa, hiukset puhtaina ja kuivina. Voit halutessasi lähettää meille kuvan haluamastasi pikakampauksesta samalla viikolla. 

kampaukset
haakampaus_oulu

Juhlakampaus on oikea valinta, kun haluat nutturan tai muun juhlavamman kampauksen. Juhlakampaukseen käytettävä aika on yleensä 1-1.5 tuntia, jossa ehditään tehdä pohjat kunnolla, hiuksen pinnasta saadaan sileämpi ja lopputuloksesta pysyvämpi. 

Teemme myös hääkampauksia ja suosittelemme aina hääkampauksen yhteyteen koekampauksen varaamista. Koekampaukseen kannattaa ottaa mukaan mahdollinen huntu, tulevat hiuskoristeet, tai kuvia esim. tulevista hiuskukista. Laitamme ne hiuksiisi puolestasi h-hetken aamuna ja otamme huomioon niiden paikan kampausta tehdessämme.

Jos et ole varma, mikä vaihtoehto kampauksesi osalta on oikea, voit aina laittaa meille viestiä tai soittaa, niin autamme mielellämme.

varaa aika ajoissa