Salon Moodi

hiustenpidennykset

Pidennyskonsultaatio

Kun suunnittelet hiustenpidennyksiä, tai -tuuhennoksia, varaa aikasi ensin ilmaiseen konsultaatioon liikkeestämme. Katsomme konsultaatiossa, mikä vaihtoehto olisi paras mahdollinen toteutukseen ja paljonko materiaali + työkokonaisuus tulisi maksamaan.

Ennakkomaksu

Mikäli päädyt ottamaan hiustenpidennykset, perimme hiustenpidennystöissä hiusmateriaalin osuuden konsultaation yhteydessä/ ennen varsinaista varattua aikaa.

Ajan varaaminen

Lopuksi varaamme sinulle sopivan ajan hiustenlaittoon. Huomioithan, että pidemmissä pidennystöissä ajan saaminen voi mennä useammankin viikon päähän, joten ole unelmiesi kanssa ajoissa.

Miltä kuulostaisi pidemmät- ja/tai tuuheammat hiukset niitä vaurioittamatta?

Käytämme pidennys- ja tuuhennostekniikoissa Simply Naturalin Magoja ja teippipidennyksiä sekä Pastell.Hairin teippipidennyksiä.

Mago- hiukset ovat puuvillalangalla hiuksiin kiinnitettävä hiustenpidennystekniikka. Luit oikein, kiinnitys tapahtuu omaan hiuksesi puuvillalangalla nk. kaksivetosolmulla. Mitään kemikaaleja ei siis tarvita. Kemikaalittoman kiinnitystavan lisäksi magoissa on muitakin hyviä puolia: Poistaminen on hellävaraista (solmu napsaistaan vain poikki), huoltoväli on pitkä (2-7kk), saatavilla on 30-50cm suoraa ja laineikasta hiusta, nopeat laittaa. Parhaimmillaan tämä tekniikka on 1-2 puntin tuuhennoksissa. Kiinnostuitko? Kysy ihmeessä lisää tästä tekniikasta konsultaatioajassa.

Toinen meillä käytettävä pidennys-/tuuhennostekniikka on teipit. Käytämme laadukkaita Simply Naturalin ja Pastell.Hairin hiusta. Kertainvestointina hiusten hankkiminen on hieman kalliimpaa, mutta hyväkuntoista hiusta pystytään käyttämään vuosia uudelleen ja uudelleen. Teipeillä on helppo tehdä suuriakin muutoksia, niiden huoltaminen ja uudelleenkiinnittäminen on nopeaa ja käyttö helppoa, kuten magoissakin. Kiinnitys tapahtuu teipin avulla omaan hiukseen ja poistetaan erillisellä teipinpoistoaineella. 

Oikein laitettuna, oikealla kotihoidolla ja oikeaoppisesti poisotettuna hiustenpidennykset- ja tuuhennokset ovat hiusystävällisiä ja turvallisia käyttää. Annamme tarkat kotihoito-ohjeet laiton yhteydessä, suosittelemme ostamaan oikeanlaiset tuotteet hiuksille kotiin, jotta niiden kunto pysyy hyvänä ja autamme aina, jos mieleesi tulee mitä tahansa kysymyksiä kotona liittyen pidennyksiin. Tyhmiä kysymyksiä näiden kanssa ei ole 🙂

Kiinnostuitko? Varaa aika ilmaiseen konstultaatioon liikkeen numerosta tai laita meille viestiä.

Jäikö kysyttävää hiustenpidennyksistä?

vastaamme mielellämme

hiustenpidennykset